tiistai 15. toukokuuta 2012

Ystävällisiä sanoja entiseltä esimieheltäni

Markusta tulee hyvä puoluesihteeri, koska hänellä on niitä ominaisuuksia, joita tämän päivän esimieheltä ja organisaatttorilta edellytetään.

Markku oli työtoverini yli kymmenen vuoden ajan, kun toimin Työeläkevakuuttajat TELAn toimitusjohtajana. Markku oli Tela Eläketiedotuksen johtaja.

Markku on tiimityöntekijä eikä käskyttäjä. Tämä näkyi sekä Telan johtoryhmässä että eläketiedotuksen toiminnassa. Kummassakin Markku oli avainasemassa ja keskeisimpiä hengen luojia. Tela todettiin tutkitusti työilmapiiriltään Suomen parhaaaksi työpaikaksi. Avoimmuus, reiluus, oikeidenmukaisuus ja innostuneisuus olivat tekijöitä, joilla työt sujuivat.

Markun erityinen vahvuus oli myös huikea ideointikyky, jonka johdosta eläketiedotuksen tointatapoja jopa konsultit muualle esittivat malleina onnistumisesta. Uudet  mallit syntyivät Markun päässä yhdistemästä älyä ja tietotaitoa, jota hän osasi luovasti soveltaa.  

Välillä Markku kävi kamppanjapäällikkönä varmistamassa Tarja Halosen toiselle presidenttikaudelle ja sitten sain taas hänet mukaani ideoimaan uutta ja innostamaan ihmisiä hyviin suorituksiin.
Toivon että Markku valitaan SDP:n puoluesihteeriksi, koska hän tulee siinä  tehtässä onnistumaan. Sitä, onnistumista, me toverit tarvitsemme.

Esa Swanljung 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti