keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Wanhat Toverit uudessa ajassa

Tänään sain vierailla Keski-Uudenmaan Wanhoissa Tovereisssa Nurmijärven Punatorpassa. Tilaisuuden pääesiintyjä oli piirimme toiminnanjohtaja Jenny Lindborg, joka puhui puoluekokoukseen tulevasta Eurooppa asiakirjasta sekä kunnallisvaaleista. Molemmat aiheet saivat aikaan vilkkaan keskustelun.

Jennyn julistettua vakaan uskonsa siihen, että SDP on seuraavien vaalien jälkeen maan suurin kuntapuolue, käynnistyikin melkoinen mielipiteenvaihto. Näkökulmat vaihtelivat mutta keskustelu pohjautui vankkaan kokemukseen. Tämä porukka ei höpise turhia.

Puolueosastoilta kaivattiin entistä monipulisempaa toimintaa pelkkien kokouksien sijaan. Järvenpääläiset kertoivat esimerkkinä hyvästä toimintamuodosta Eläkkeensaajien organisoimat siivoustalkoot, joita jopa kaupunki on tervehtinyt ilolla.

Olen aiemmin työni puolesta vieraillut paljonkin Wanhojen tovereiden tilaisuuksissa eri puolilla maatamme. Niistä kaikista on jäänyt hyvä maku. Puhe Wanhoista tovereista puolueemme voimavarana ei ole tyhjää. Sille on katetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti