keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Nyt se alkoi

Viime viikon tiistaina Tikkurilan Työväenyhdistyksen johtokunta oli päättänyt asettaa minut ehdokkaaksi SDP:n puoluesihteeriksi. Itse olin työmatkalla, joten en joutunut vielä kokouksessa ottamaan kantaa asiaan. Yhdistykseni antoi minulle viikon miettimisaikaa ja sen puitteissa sunnuntaina ilmoitin lähteväni ehdokkaaksi.

Ehdokkuuteni julkaistiin Demokraatti -lehdessä ja muissa medioissa ja sen jälkeen olen saanut valtavasti kannustavia yhteydenottoja eri puolilta maatamme. Kiitos niistä kaikista!

Aloitan varsinaisen kampanjointini tänään. Koska kyseessä on valtakunnallinen toiminta, toimin pääosin täällä verkossa eri foorumeilla. Vierailen myös mahdollisuuksien kaikissa piiriryhmissä, vaikka ne näkyvät olevan osin pahasti ajallisesti päällekkäin. Lisäksi osallistun muutamiin tilaisuuksiin. Niihin palaan myöhemmin.

Olen työstäni toimivapaalla, joten minua saa hyvin kiinni joko puhelimitse 040 5151094 tai sähköpostitse jaaskelainen.markku.j@gmail.com.

Vielä yksi asia. Toteutan kampanjani tavalla, jollaista jokainen kunnallisvaaliehdokas voi tulevissa vaaleissa käyttää. Tämä on halpa ja jokaiselle sopiva tapa tehdä itseään tunnetuksi. Seuratkaapa siis facebook- ja twitter -päivityksiäni, tätä ja muita blogejani sekä Youtube-videoitani. Niitäkään ei ole tehty ammattilaisvoimin, vaan kaikki on kuvattu tavallisella kännykkäkameralla, kotimaisella.



Tervetuloa siis aidosti vuorovaikutteiseen kampanjaani järjestöissä, ihmisten kohtaamisessa ja sosiaalisessa mediassa! Jos tämä kampanja vie voittoon, tätä kokemusta voimme hyödyntää myös lähestyvissä kunnallisvaaleissamme.

Tervetuloa mukaan! Otapa yhteyttä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti