sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ystävällinen tervehdys Veikolta

Tervehdys Markku

Suorastaan innostuin kuultuani, että olet käytettävissä kansanliikkeemme SDP:n puoluesihteerin tehtävään.

Mielestäni olet tehtävään ehdolle asetetuista tai itse asettuneista henkilöistä kokemustesi, omaamiesi tietojen ja sosiaalisten vuorovaikutus- taitojesi johdosta kyvykkäin tähän tehtävään. Yhteistyötahtosi ja – kykysi olen aina kokenut hyviksi, myös paineen alaisissa tilanteissa.

Teot ja tulokset myös vaalityön tekemisestäsi ovat vertaansa vailla. Olit kaksi kertaa keskeisessä vastuullisessa asemassa Suomen Tasavallan Presidentin vaaleissa vetämässä Tarja Halosen vaalivankkureita. Molemmilla kerroilla saimme kansalaiset mukaan ja saavutimme voiton. 

Tarvitsemme taas kansalaiset mukaansa tempaavaa vaalityötä ja voittoja tulevissa vaaleissa. Uskon Jutan ja sinun yhteistyön ja kokemuksesi vaalien voittamisessa tarvittavasta työstä mahdollistavan SDP:n nousemisen suurimmaksi puolueeksi.

Olen voinut seurata työtäsi ja toimintaasi pitkään, läheltäkin ja olen varma aktiivisuutesi ja innostuneisuutesi tarttumisesta puolueväkeen.

Sinä pystyt myös nykyaikaisilla  sosiaalisen median käyttötaidoillasi, kuuntelemisen osaamisellasi ja persoonallisuudellasi sytyttämään hengen liekin jälleen jäsenistömme ja kannattajiemme keskuudessa ruohonjuuritasollakin. Se innostuksen ilmapiiri vetää varmasti myös uusia ihmisiä joukkoomme

Puoluekokouksemme on lähellä. Haluan kannustaa tällä viestilläni sinua. Uskon puoluekokousedustajien valitsevan puoluesihteerin tehtävään sinut. Olet yhteistyökykysi ja valmiutesi tämän vaativan tehtävän hoitamiseen osoittanut mielestäni erittäin hyvin toiminnallasi.

Toverillisin terveisin Veikko Simpanen
www.veikkosimpanen.fi

 Veikko Simpanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti