torstai 10. toukokuuta 2012

Kannustusviesti Marilta:)


Minulla on ollut ilo tutustua Markkuun Tikkurilan Työväenyhdistyksen kautta lähtiessäni mukaan kuntapolitiikkaan. Alussa olin enemmänkin innokas kuin tietoinen asioista. Siitä huolimatta tai ehkäpä juuri siksi Markku on tukenut, kannustanut ja auttanut joka kerta apua tai neuvoa pyytäessäni. Hän on pitänyt erittäin tärkeänä tilan antamisen ja mahdollisuuksien luomisen uusille toimijoille.

Markulla on kadehdittava kyky nähdä tulevaisuuteen ja hahmottaa suuriakin kokonaisuuksia. Markku on ollut pitkään mukana puolueen toiminnassa, mutta siitä huolimatta hän tietää ja taitaa tämän päivän erilaiset toimintamahdollisuudet ja vaikutuskanavat. Erittäin vankka vaalitietämys ulkomaita myöten, yhdistettynä vakuuttavaan esiintymiseen ja oivalliseen kirjoitustaitoon ovat pettämätön yhdistelmä puoluesihteerin tehtävää ajatellen.

Markku on tehnyt pyyteettömästi puolestani työtä vaalipäällikkönä eduskuntavaaliehdokkaana ollessani. Tästä vuoden kestäneestä kampanjasta ja yhteisestä kokemuksesta Markku sai perheessämme lempinimen ”Päällikkö”, johtuen hänen kyvystään saada lempeästi irti ehdokkaasta käsittämättömiä tehoja ja sitä kautta loistavia tuloksia. Käsittääkseni se ei ole lainkaan huono ominaisuus myöskään puoluesihteerin tehtävään.

Minusta on enemmän kuin kivaa olla mukana tässä kampanjassa. Voin lämpimästi suositella häntä Sosialidemokraattisen puolueen puoluesihteerin tehtävään. Markulla on näkemystä ja kykyä innostaa mukaan uusia toimijoita, jonka pidän ratkaisevana puolueen tulevaisuutta ajatellen.

Mari Niemi-Saari, Vantaa
kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti