sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Ajoituksen mestareita

Nyt on sitten tämä kierros takana. Vielä ensi tiistaina Pieksämäelle ja sitten mennäänkin jo puoluekokoukseen.

Kiitos kaikille puoluekokousedustajaryhmille kutsuista esittäytymään. Keskustelut olivat hyviä ja pureutuivat olennaisiin asioihin. Toivottavasti ne myös auttoivat asettamaan ehdokkaita jonkinlaiseen järjestykseen.

Kiitos myös kaikille puoluesihteeriehdokkaille! On ollut mukava tutustua, vaikka osan tunsinkin jo tosin ennakkoon. Kierroksesta jäi hyvä maku.

Kymen ja Hämeen puoluekokousedustajaryhmien järjestämät kuulemistilaisuudet puoluesihteeriehdokkaille sujuivat kuin elokuvissa, ainakin ajoituksellisesti. Kymessä aikaa oli varattu parisenkymmentä minuuttia ehdokasta kohti. Ja minä olin tietysti se viimeinen kuultava:) Mutta eipä hätää, kun pääsin lähtemään Kotkasta, ajelin Kouvolan ja Lahden kautta Hollolaan, edellinen puhuja oli juuri lopettamassa ja minut kuulutettiin sisään.

Nyt olen jo kotioloissa. Täällä on lehti puissa kasvanut, samoin myös valitettavasti nurmikko. Arvaatte varmaan, mikä homma odottaa?

Miellyttävistä hommista muistona laitan tähän vielä kuvan eilisestä mökkimme biodynaamisen vessan dynaamisesta tyhjentämisestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti