keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Puoluesihteerikampanjan anatomiaa


Puoluekokouksen alkua odotellessa on hyvä katsahtaa taaksepäin ja arvioida, mitä tässä on tullut tehtyä. Ehdokkuushan on eräänlainen kampanja, joten sellaisena se pitää myös katsastaa. Se, miten pyrkii tehtävään, kuvaa hyvin sitä, miten aikoo tehtäväänsä hoitaa.

Olen kokenut tärkeäksi tuoda esille ajatuksiani sekä puolueen kehittämisestä että monista poliittisista kysymyksistä. Puoluesihteerihän on sekä järjestöjohtaja että poliittinen toimija, molempia tietysti osana puoluejohtoa. 

Katsoin tärkeäksi tavata mahdollisimman monta puoluekokousedustajaa kasvokkain. Olenkin kiertänyt piirien ryhmiä sekä yksin että yhdessä muiden ehdokkaiden kanssa.Huomenna tapaan loput ryhmät kokouspaikalla. Pohjoisen ryhmät ovat keksineet hyvän idean kuulla ehdokkaita yhteisessä tilaisuudessaan.

Kun kyseessä on valtakunnallinen ehdokkuus, päädyin kahteen sähköiseen kanavaan, tähän blogiin ja YouTubeen. Niitä olen markkinoinut Facebookissa ja Twitterissä sekä sähköpostilla. Kävijämäärät ovat kehittyneet mukavasti.

YouTube -videoita olen tehnyt videon päivätahtia. Yhteensä niitä löytyy jo kolmisenkymmentä. Parina päivänä taisi tulla kaksikin nauhoitetta. Huomenna tulee ainakin yksi. Kannattaa seurata!

Oma työväenyhdistykseni on tehnyt paljon työtä puolestani. Se teki minusta esityksen, lähetti kirjeen puoluekokousedustajille ja on kertonut kampanjastani omilla sivuillaan.Sieltä on tullut myös paljon kannustusta, jota ei ole koskaan liikaa.

Huomista ajatellen olen tehnyt pienen lehden, jossa kerron ajatuksistani vähän tarkemmin. Sitä jakamaan tulee oman yhdistykseni aktiiveja. Lukekaapa!
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti