torstai 17. toukokuuta 2012

Viikon verran aikaa

Aikahan menee kuin iltamissa. On enää viikko aikaa puoluekokoukseemme. Sitä ennen on vielä paljon kaikenlaista puuhaa.

Huomenna riennän Joensuuhun Pohjois-Karjalan puoluekokousedustajaryhmään, sunnuntaina Kotkaan Kymen ja Hollolaan Hämeen ryhmiin. Tiistaina pyörähdän vielä Pieksämäellä Etelä-Savon porukan puheilla. Sitten onkin enää kokouspaikalla tapahtuvat kuulemiset.

Laskeuduin tänään Kainuusta Pohjois-Karjalan kautta Itä-Savoon. Kaunis keväinen Itä-Suomi on tullut siis hyvin nähdyksi parissa päivässä. Olen tälle kampanjalle kiitollinen siitäkin, että olen saanut tämän taas kokea.

Eilisiltaiset keskustelut pyörivät yhä mielessäni. Pohjois-Suomen piirien väki on todella hyvin sisällä puolueen tilanteesta. Analyysi on terävää mutta rakentavaa. Tästä on hyvä jatkaa.

Aamulla Väli-Suomen media välitti tiedon piirien puheenjohtajien mielipiteistä koskien puoluesihteerivaalia. Tiukkaa tuntuu olevan. Homma on sopivalla tavalla auki kokouksemme alla. Hyvä!

Olen nyt päätynyt mökilleni levähtämään. Radiossa soi tango, aurinko paistaa, järvellä käy tuuli, mutta ulkona on kesälämpötila. Illalla pyörähdän poikani luokse katsomaan jääkiekkomatsia. Yöksi laskemme verkot:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti