perjantai 25. toukokuuta 2012

Kerta kiellon päälle

Vaikka jo hyvästelin lukijani, on ehkä hyvä summata tämä päivä.

Aamulla olin henkeä täynnä kuin  ilmapallo. Yhdistykseni suursankarit Laila ja Eila ja vaimoni Maija tulivat jakamaan lehteäni kokouspaikalle ja vastaanotto oli korostetun myönteinen.

Aamutuimaan sain tietoja, jotka panivat puntaroimaan asioita. Mikä olisi puolueellemme parhaaksi. Havaitsin, että paras kokonaisuus olisi sellainen, jossa itse en olisi mukana. Kysehän on kokonaisuudesta. Ei riitä, että olisi paras puoluesihteeri, pitää olla paras kokonaisuus.

Luovuin ehdokkuudestani hyvin perustein. En sitä kadu, vaikka päivän mittaan sain siitä paljon moitteita.

Huomenna on uusi päivä ja uudet yllätykset. Olkoon se päivä meille kaikille siunauksellinen:)

Lopuksi kuva aamulta, toveri, tohtori Ilkka Taipale jakamassa köyhyyden vastaista materiaalia kokouspaikan ulkopuolella.


1 kommentti:

  1. Ilmoituksesi tuli aikamoisena yllätyksenä, ja joku kaunis päivä uskon kuulevani myös syyn siihen. Yhtä epäillään.
    Samoin perustein, joilla halusin nähdä Sinut puoluesihteerinä luotan siihen, että myös vetäytymisesi oli tarkkaan harkittu, joten en ala sen takia taivastella enempää; olen varma siitä, että tiedät mitä teet.
    Matka jatkuu, ja Sinua tarvitaan olemaan edelleenkin monena monessa.
    -Tämä on jotenkin täysin idioottimainen tilanne. Kun hämmentynyt ihminen yrittää pienillä aivoillaan jotenkin hahmottaa, miettiä, ja rakentaa kuvioita, teksti alkaa kuulostaa a) muistokirjoitukselta b)hallituksen puheenjohtajan kultakellon lahjoituspuheelta c) muuten vain tyhjältä lässytykseltä.
    Joten vapaasti suurta suomalaista lainatakseni: vainajia emme ole, puoeluesihteeriksi emme halua, olkaamme siis aktiivisia demareita.
    Heko heko.
    Voi jessus, että ihminen voi olla tylsä kello neljä ja risat aamuyöstä. Ja selvin päin...
    Ritva S. fra Ivalo

    VastaaPoista