lauantai 22. syyskuuta 2012

Markkinavoimia tapaamassa:)

Tunnustan, etten ole koskaan aiemmin ollut Pähkinärinteen markkinoilla, mutta tänäänpä olin. Jalkautuminen kannatti. Tapasin monta mukavaa ihmistä.

Ostoskeskuksen käytävillä ja ympäristössä näytti olevan miltei kaikkien vaaleissa mukana olevien puolueiden teltat. Myös ehdokkaita oli mukavasti. Puolueiden ilmapallot leimasivat seutua.

Näillä jalkautumisilla herätellään kaupunkilaisia vaaleihin. Se onkin tarpeeen, sillä me vantaalaiset olemme vähän hitaita syttymään erityisesti kuntavaaleissa. Äänestysaktiivisuus pyörii 50 prosentin paikkeilla ja se on todella liian vähän!

Nyt on syytä huomata, että vaalit ovat tulossa. Mietipä, löytyisikö ehdokkaistamme sopivaa juuri Sinulle? Valinnanvaraa ainakin on.

Laitan tähän pari kuvaa. Toisessa kojua isännöivät Jukka-Pekka Loppukaarre ja Christiina Kassila ja toisessa vaihtavat mielipiteitä yli puoluerajojen Markku Weckman ja  Kim Zilliachus Kokoomuksesta sekä SDP:n ehdokas Ulla Kaukola Hämevaarasta. Sieltä meillä ei olekaan ollut ehdokasta aiemmin, muistaakseni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti