lauantai 13. lokakuuta 2012

Iltamameininkiä




Perjantai-iltana ylitettiin jälleen yksi raja-aita, kun Vantaan sosialidemokraatit järjestivät kunnon iltamat Vasemmistoliiton pesäpaikassa, Puistokulmassa. Tupa oli täynnä ja tunnelma korkealla. Olipa mukava nähdä, että kerrankin jouduttiin kantamaan lisää tuoleja saliin!

Illan erikoisuuksiin kuului Vantaan edellisten kaupunginjohtajien Pirjo Alakapee-Hakulisen, Erkki Rantalan ja Juhani Pajasen sekä nykyisen kaupunginjohtajan Kari Nenosen paneelikeskustelu, jota veti SDP:n varapuheenjohtaja Eero Vainio.






Juhlapuheen piti Eduskunnnan puhemies Eero Heinäluoma. Tässä hän tosin tarinoi Vantaan sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön puheenjohtajan Erkki Vuorenmaan kanssa.


Iltamissa pääsin minäkin ääneen, kun saimme Tikkurilan Kisällien kanssa kajauttaa muutaman vaalilaulun. Olimme uusineet ohjelmistoa ja kantaesityksensä saivat niin Kokoomuksen sairaussakkoa pilkkaava "Sairasta touhua" kuin vaaleihin innostava vaalilaulukin. Siitä en sano muuta kuin dirlandaa:)

Tikkurilan Kisällit ja "Kokoomuksen maanantai"

Lopuksi oli tietysti ainakin puolitoista tuntia tanssia Seppo Heimolinnan ja tanssiorkesterin tahdissa. En jäänyt enää seuraamaan, kun olin lupautunut kotimieheksi kissanhoitotehtäviin naisväen viipottaessa iloisessa Itä-Suomessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti