perjantai 24. elokuuta 2012

Kelpaa täällä kokoontua!

Vantaan valtuusto kokoontui ensimmäisen kerran uuteen valtuustosaliinsa torstai-iltana 23.8.2012 valtuustoinfoa varten. Itse infon aiheet liittyivät kaikki lapsiin, koulutukseen ja kasvatukseen.

Monen mielessä pyöri varmasti kuitenkin ajatus uusista tiloista, joita kyllä sopiikin ihailla. Ne on rakennettu vanhan, suojellun kaupungintalomme kainaloon. Vanhaa on säilytetty niin paljon kuin mahdollista ja se on tehty tyylillä. Uusi rakennus istuu kokonaisuuteen hyvin.

Samalla päättyy miltei koko valtuustokauden kestänyt evakkotaival Keski-Vantaalle Leijaan. Ei siitäkään jäänyt huonoja muistoja, vaikkei valtuustosalina käytettyä aulatilaa alunpitäen kokoussaliksi oltukaan suunniteltu.

Vantaan seuraava valtuusto on myös entistä avoimempi. Kokouksia voi seurata suorana lähetyksenä vaikkapa kotisohvalta. Toivottavasti tämä lisää kiinnostusta kunnallisiin asioihin laajemminkin.

Tässä näkymää Sainion Jarin näppäämässä kuvassa. Vierelläni istuu Taina Ala-Nikkola Korsosta, takanani oman yhdistykseni Mari Niemi-Saari ja kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Jukka Hako Länsi-Vantaalta. Tarkkasilmäisemmät tavoittavat toki muitakin tuttuja taaempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti